Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leona na junglę.

1luki11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o Leonie na junglę?

Przykładowy build to np. Golem+Trinity+Mobility+Frozen Mallet+Omen/Sunfire

Junglę ma wolną, trzeba przyznać, ale gank efektywne. Dziś w enemy teamie była i z samego W zrobiła triplę i miała dość spory dmg. Co do itemu początkowego nie jestem pewien czy Feral Frale czy inne...

Opublikowano

Leona jest idealnym suportem , a co do grania na innych pozycjach to większość nazwała by to " troll pick " , ale oczywiście się da , tylko moim zdaniem to nie ma sensu , a jużna pewno nie z flarą . jak już to full tank jungle , ale to m ma mały sens jak dla mnie  .

Specjalista
Opublikowano

Leona pod ap tanka to naprawde dobry pick ma bardzo ladny dmg ;) ale wolno ta jungle bedzie robic

Opublikowano

Wolna jungla, ciężkie ganki jak nie trafisz z e, słaby dmg. Pójście nią na jungle to zwykle marnowanie jej potencjału. Jest co najmniej 30 lepszych junglerów.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

- Wolna jungla

- Większość postaci już ma dodge i escape mechanizmy

- Słaba 1 vs 1 w jungli

- Można ją counterjunglować ile się chce

Zapewne widziałeś leone co idzie pod AP bo W R i E ma przeliczniki pod AP ( W i R nawet dobre ).

Lepsza jest na supporcie

47990292595971448862.png

Opublikowano

Dla mnie oplaca się bo ma stuny i jest w miare malo hp traci dzięki W wiec jak najbardziej tak ma spory dmg z nie którymi junglerami 1vs1 wygra wiec nie jest to troll pick jak dla mnie warto grać nią w jungle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...